De voordelen van een douche-WC

Een douche-wc combineert de functionaliteit van een toilet en de reinigingseigenschappen van een bidet. 
Niet enkel bespaart deze ruimte, maar ze is ook eenvoudig te bedienen: u start de ingebouwde douchefunctie via een druk op de toets terwijl u comfortabel op de wc zit. Warm water biedt een zachtere en betere hygiëne dan toiletpapier. Bij elk toiletbezoek zult u een gevoel van hygiëne en echte frisheid ervaren.

 Het doucheprincipe: Zo werkt het 

Het principe achter de douche-wc’s van Geberit is heel eenvoudig: via een druk op de toets komt de douchearm tevoorschijn en wordt u met een douchestraal op lichaamstemperatuur gereinigd. Maximale hygiëne, terwijl u comfortabel neerzit. U kunt de intensiteit van het douchestraal zelf instellen. Iedereen die dit unieke gevoel van hygiëne en frisheid heeft ervaren, kan het niet meer missen.

1. Voor en na elk toiletbezoek wordt de douchekop met zuiver water gereinigd, waardoor deze altijd zuiver blijft. 

2. Een druk op de toets en de ingebouwde douchearm komt te voorschijn en u ervaart een aangename, en warme douchestraal. 

3. Vindt u de intensiteit van de douchestraal te sterk of te zwak? U kunt de intensiteit van de douchestraal zelf instellen. 

 

NIEUW IN ONZE TOONZAAL

Ervaar Geberit AquaClean zelf

Wat lichaamshygiëne betreft, heeft iedereen zijn eigen wensen en eisen. 
Daarom willen wij u de kans bieden vertrouwd te worden met Geberit AquaClean in een rustige omgeving en, als u wenst, deze uit te proberen zonder aankoopverplichting – u bent maar enkele klikken verwijderd van uw persoonlijke wellnesservaring. 

 

Beste klanten,

Wegens verkoop van onze toonzaal moet alles weg!

Weekend sales met kortingen tot -60% :

13 & 14/05 - 17 & 18/06 tussen 12 & 17u!!

Wij blijven uw badkamer- & CV specialist. 

Bel of mail ons voor een afspraak : 0491 507 936 & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Alvast bedankt en tot binnenkort!

Geert & Inge