GW+

Geert Willaert en Inge Janssens hebben GW+ opgericht in 2010. Het is een stabiele onderneming met een kleine groep vakkundige medewerkers. Omdat GW+ met een klein team werkt, zijn we van het begin tot einde bij alles betrokken. De begeleiding gaat dan ook verder dan in de toonzaal alleen. Als totaalinstallateur kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren over het sanitair, maar ook over centrale verwarming, het type radiator, plafond met (sfeer)verlichting, vloeren en tegels, het comfort, het klimaat, kortom een totaal concept voor uw renovatie of nieuwbouw.

ONZE TROEVEN

  • Geregistreerd zelfwerkend patroon met 20 jaar ervaring en vaste werknemers
  • werken uitsluitend met kwaliteitsproducten
  • stipte opvolging van de werken, uitvoering volgens afgesproken data
  • uw volledig nieuwe badkamer wordt afgewerkt binnen de 14 dagen
  • gratis offerte

Beste klanten,

De Corona maatregelen zijn verlengd tot en met 19 april.
In de Nationale Veiligheidsraad van 27 maart, is beslist de eerder genomen maatregelen te verlengen met twee weken, dus tot en met 19 april. Ze kunnen daarna nog twee weken worden verlengd, d.w.z. tot en met 3 mei. Onze toonzaal blijft gesloten tot nader bericht! 

#StaySafe!! 👊💪🍀

Mvg van het GW+ team!

MAATREGELEN COVID-19 - CORONA TEM 5/04!

Beste klanten,

Ter bescherming van onze medewerkers en u als klant, volgen we nauwgezet de maatregelen die de overheid heeft opgedragen. Om die reden sluiten we de deuren vanaf 18/03 om 12u. Wij blijven telefonisch bereikbaar op het nummer 0491 507 936 en per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Onze excuses voor het ongemak!

#StaySafe!! 👊💪🍀

Mvg van het GW+ team!

Openingsuren